Over de B&B

Het gehele pand en bijbehorende authentieke schuur is in 2015 geheel in stijl gerenoveerd. In ons pand bevinden zich 3 complete 2 persoonskamers met een eigen separate ingang. Voor de Meijlingkamer en Marktkamer serveren wij uw ontbijt in onze riante woonkeuken. Gasten voor ‘de Wolken’ krijgen het ontbijt op hun kamer geserveerd. Wij nodigen u uit uw individuele wensen met ons te delen, teneinde uw verblijf bij ons optimaal te laten verlopen. Voor uw fietsen is ruimte beschikbaar.  Onze totaalprijs per nacht (inclusief ontbijt en toeristenbelasting) voor 2 personen bedraagt EUR 80,- per kamer en EUR 72,50 voor 1 persoon. U kunt er ook voor kiezen geen ontbijt bij te boeken. De prijzen bedragen dan EUR 70,- voor 2 personen respectievelijk EUR 67,50 voor 1 persoon.  In dat geval is ‘de Wolken’ de meest geschikte kamer met een eigen keukenblok en kookvoorziening. Bij een langer verblijf van 4 dagen of meer zijn de genoemde prijzen onderhandelbaar.

Over de kamers

De Meijlingkamer en de Marktkamer zijn voorzien van een moderne badkamer met douche en toilet. De kamers zijn zeer comfortabel ingericht en beschikken over een groot boxspringbed (1.80 x 2.10m). Verder staat er een tv, een waterkoker, een SENSEO koffieapparaat, een koelkast en natuurlijk gratis wifi tot uw beschikking.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM i.v.m.  Covid 19.

DE WOLKEN KAMER

De kamer “DE WOLKEN”, is gelegen op de eerste verdieping van de “rode schuur” en is geschikt voor twee personen. Deze kamer is romantisch ingericht. Vanwege de open balkenconstructie is de kamer niet geschikt voor personen langer dan 1.95meter.  De Wolken beschikt over een eigen badkamer en een keukenblokje met kookplaat. Hiermee leent deze kamer zich uitstekend voor zelfverzorging.

Genieten in Delden

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.