B&B Den Soeten Inval bekroond in verkiezing Beste Bed & Breakfast van Nederland
Delden, 20 juni 2018 – B&B Den Soeten Inval in Delden is woensdag uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast in de 3-tulpenklasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dat heeft Stichting Bed & Breakfast Nederland bekendgemaakt. De B&B liet twee accommodaties uit Roermond en Waarland achter zich in de verkiezing Beste Bed & Breakfast van Nederland.
B&B Den Soeten Inval dankt de winst ten eerste aan een hoge score in het B&B-classificatiesysteem, waarbinnen B&B’s worden beoordeeld en ingedeeld op basis van een objectieve normenlijst. Ten tweede zijn gasten bijzonder positief in de reviews die zij over de accommodatie schrijven op Bedandbreakfast.nl; dé B&B Specialist van Nederland. Gasten geven ‘Den Soeten Inval’ gemiddeld een 9.5 in hun reviews op Bedandbreakfast.nl. Een monumentaal pand, sfeervolle gastenkamers met een privébadkamer en een heerlijk ontbijt… Den Soeten Inval heeft met volle overtuiging de koppositie behaalt in de 3-tulpencategorie.
B&B Den Soeten Inval was samen met B&B De Kruidenverwennerij uit Roermond (Limburg) en B&B Groenland uit Waarland (Noord-Holland) genomineerd in de kwaliteitsklasse van 3 tulpen. Dit is de middenklasse binnen het B&B-classificatiesysteem.
Overige bekroonde B&B’s
Ook in andere kwaliteitsklassen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie zijn woensdag de Beste B&B’s van Nederland bekendgemaakt. Dit zijn de andere bekroonde accommodaties:
5 tulpen
1. La Marquise Chambres d’hôtes de Luxe in Budel (Noord-Brabant)
2. Villa Nieuwland in Den Oever (Noord-Holland)
3. Buitengoed Op De Knolle in Fochteloo (Friesland)
4 tulpen
1. Bacán bed&breakfast in Den Haag (Zuid-Holland)
2. De Pieper Horizon in Genemuiden (Overijssel)
3. Bed & Breakfast Tweede Deel in Bennekom (Gelderland)
3 tulpen
1. Den Soeten Inval in Delden (Overijssel)
2. De Kruidenverwennerij in Roermond (Limburg)
3. B&B Groenland in Waarland (Noord-Holland)
2 tulpen
1. Hotel California in Wichmond (Gelderland)
2. Flora’s op Boerskotten in De Lutte (Overijssel)
3. ‘In de Lavinde’ in Millingen aan de Rijn (Gelderland)

1 tulp
1. B&B Passage in Driebergen-Rijsenburg (Utrecht)
2. Huize Sonja in Hollum (Friesland)
3. Motorschip Elisabeth in Leeuwarden (Friesland)
Over Stichting Bed & Breakfast Nederland
Stichting Bed & Breakfast Nederland is uitvoerder van het Nederlandse Classificatiesysteem voor B&B’s. De Stichting maakt de kwaliteitsverschillen tussen B&B’s inzichtelijk door middel van 1 tot 5 tulpsymbolen. Elke deelnemende accommodatie wordt door een mystery guest beoordeeld aan de hand van objectieve normen. Ruim 500 B&B’s in Nederland zijn bij het classificatiesysteem aangesloten. Onder de B&B’s met vijf tulpen wordt ieder jaar het Beste Bed & Breakfast van Nederland uitgeroepen. Zie ook: www.bedandbreakfastclassificatie.nl.
Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Voor vragen naar aanleiding van dit persbericht of beeldmateriaal, neem contact op met: Dhr. Hasperhoven van Bed & Breakfast Den Soeten Inval in Delden, telefoonnummer 0617891304, e-mail: marcel-peter1@outlook.com. Of met Stichting Bed & Breakfast Nederland: telefoon 040-7620602, e-mail: info@bedandbreakfastclassificatie.nl.