Over de B&B

Het gehele pand en bijbehorende authentieke schuur is in 2015 geheel in stijl gerenoveerd. In ons pand bevinden zich 3 complete 2 persoonskamers met een eigen separate ingang. Voor de Meijlingkamer en Marktkamer serveren wij uw ontbijt in onze riante woonkeuken. Gasten voor ‘de Wolken’ krijgen het ontbijt op hun kamer geserveerd. Wij nodigen u uit uw individuele wensen met ons te delen, teneinde uw verblijf bij ons optimaal te laten verlopen. Voor uw fietsen is ruimte beschikbaar. Zo gewenst kunt u ook gebruik maken van onze huurfietsen (EUR 5,- per dag). Onze totaalprijs per nacht (inclusief ontbijt en toeristenbelasting) voor 2 personen bedraagt EUR 78,- per kamer en EUR 71,50 voor 1 persoon. U kunt er ook voor kiezen geen ontbijt bij te boeken. De prijzen bedragen dan EUR 68,- voor 2 personen respectievelijk EUR 66,50 voor 1 persoon.  In dat geval is ‘de Wolken’ de meest geschikte kamer met een eigen keukenblok en kookvoorziening. Bij een langer verblijf van 4 dagen of meer zijn de genoemde prijzen onderhandelbaar.

Over de kamers

Alle kamers zijn voorzien van een eigen luxe badkamer met douche en toilet en zijn geschikt voor 2 personen.  De kamers zijn sfeervol ingericht en beschikken over een ruime box-spring van 1.80 x 2.10 m. Verder bieden wij u een T.V., waterkoker, Senseo-koffiezetter, koelkast en gratis Wifi. In ‘de Wolken’ bevindt zich een eigen keukenblok en kookgelegenheid. 

Genieten in Delden

Bent u van plan een paar dagen of langer heerlijk te genieten in een rustige karakteristieke en groene omgeving ?

Dan is onze Bed and Breakfast “den Soeten Inval ” middenin de oude kern van Stad Delden, gehuisvest in een gemeentelijke monument voor u het juiste adres.